image
Drobečková navigace

Úvod > Obec > Hlášení rozhlasu > Hlášení místního rozhlasu dne 2.3.2022

Hlášení místního rozhlasu dne 2.3.2022



Pozvánka na obecní ples

     Kulturní komise obce Habřina Vás zve na TRADIČNÍ PLES TROCHU JINAK, který se koná tuto sobotu 5. 3 v obecní hospodě. Celkový výtěžek z tomboly bude věnován NADACI ČLOVĚK V TÍSNI NA KONTO SOS UKRAJINA. Pokud chcete čímkoliv přispět a podpořit tuto akci, přineste prosím ceny do tomboly do obecní hospody pátku 4.3.2022.

Obecní ples 2022.png

 

Sbírka na pomoc Ukrajině

     Dále pak OBEC HABŘINA ve spolupráci s SDH Habřina vyhlašuje sbírku na pomoc Ukrajině. Po konzultaci s oblastní koordinátorkou bude sbírka směřována pro POTRAVINOVOU BANKU V Hradci Králové. V této fázi žádají nejvíce trvanlivé potraviny, drogerii, plenky, vlhčené ubrousky... atd. Chcete-li přispět noste, prosím, tyto věci do obecní hospody do soboty vždy od 18ti hod. Začátkem příštího týdne odvezou hasiči sbírku do Hradce Králové.

 

Poplatky za svoz odpadu a za psy

     Vyzýváme občany k úhradě poplatků za svoz odpadu a poplatků ze psů. Poplatky pro rok 2022: svoz odpadu 550 Kč osoba/ rok, jeden pes 60 Kč a každý další 90 Kč. Hradit lze v hotovosti během úředních hodin každé úterý 18- 20 hod nebo převodem. Číslo účtu naleznete na stránkách obce, variabilním symbolem je Vaše číslo popisné. Pokud uhradite převodem, známka na popelnice Vám bude doručena po připsání peněz na účet obce.