image
Drobečková navigace

Úvod > Obec > Hlášení rozhlasu > Hlášení místního rozhlasu dne 27.3.2022

Hlášení místního rozhlasu dne 27.3.2022



Poplatky za svoz odpadu a za psy

     Vyzýváme občany k úhradě poplatků za svoz odpadu a poplatků ze psů. Poplatky pro rok 2022: svoz odpadu 550 Kč osoba/ rok, jeden pes 60 Kč a každý další 90 Kč. Hradit lze v hotovosti během úředních hodin každé úterý 18- 20 hod nebo převodem. Číslo účtu naleznete na stránkách obce, variabilním symbolem je Vaše číslo popisné. Pokud uhradíte převodem, známka na popelnice Vám bude doručena po připsání peněz na účet obce.

Popelnice, které nebudou označeny známkou na rok 2022, nebudou od začátku měsíce dubna vyvezeny.
 

"UKLIĎME HABŘINU"

     V sobotu 2.4 se naše obec připojí akcí UKLIĎME HABŘINU k celorepublikové akcí UKLIĎME ČESKO. Prosím účastníky ať se dostaví v sobotu 2.4. v 10 hod před obecní úřad, kde dostanou pracovní rukavice a sběrné pytle. Po ukončení úklidu bude připraveno pro účastníky opékání špekáčků u obecní hospody.
 Uklidme Habrinu 2022.png

STŘEDEČNÍ JÓGA

     Pokud máte chuť se protáhnout a zacvičit si, dostavte se ve středu 30.3. na obecní úřad (pinpongárna)  na seznamovací a informativní schůzku. Jedna lekce - pod vedením lektorky Ivy Jarošové trvá 75 min a stojí 120 Kč, možno si zařídit pernamentky. Vezměte s sebou karimatku, vhodné oblečení, pití a dobrou náladu ????.
 

Kontejner za bioodpad

     Do prostoru za sklad byl přistaven kontejner na bioodpad. Žádáme, aby jste větve neodkládali do kontejneru, ale vedle něho, budou sešťepkovány.